Torsdag

Hej igen!

Igår träffade jag äntligen Tinna, det blir ju inte så ofta när man har olika liv men kul när det väl händer. Vi käkade god wok på adelante. Mums!

Senare på kvällen besökte jag och Tessan Nathalys fina lägenhet och vi gjorde smaskenspizza av pizzatortilliabröd, TESTA ALLA! supergott och jättesmidigt(jag pratar jämt om mat jag vet) Mätta och glada åkte vi senare hem till klasskompisen Jenny som hade förfest med några till från klassen, för att sedan gå till akademien en sväng, kul kväll!

Idag har jag för ovanlighetens skull ÄTIT tillsammans med Terese och Ekwall med mycket prat och mys.

Christian tror även att det bor en tjock tant i min kropp, som sitter i min mage, tackar för komplimangen :) haha.
 
 
 
Är detta mitt inre jag kanske???

Tisdag

Idag fick jag och Sofia den brillianta idéen att gå på step styrka, så sjukt jobbigt, orkar knappt lyfta armarna, haha! Fast ändå skönt att få en riktig genomkörare av de obefintliga musklerna.
Innan detta hade jag en mysig fikadag med Therese och Nathalie, vi drömde oss bort och landade tillslut i Brasilien. En bra dag helt enkelt som nu ska avslutas framför tvn.
 
 
 
Chokladbollar stod på menyn!

Söndag.

Hej bloggen, jag lever!! Jag vet, det är sant.

Eftersom jag gått en fantastiskt kurs i Webbprogrammering så trodde jag att jag skulle kunna göra det lite snyggt här, men icke, så jag gav upp(ca 5 minuter senare).

Idag är det annars en vanlig söndag efter en kul kväll igår, så snart bär det av till Los Bankerydos för söndagsmiddag. Alltså dags att pysa, vi ses!
/Emma Bergeros

RSS 2.0