Looooov

Första lovdagen idag, skönt! Jag och Therese invigde detta med att simma på rosenlund, jag älskar att bada! Blir som ett litet barn igen och plaskar och åker rutchbana :-)

Vi simmade också 1200 meter(duktigt), badade bubbelpool, bastade och pratade massa skit. Mycket bra lovdag alltså!
 
Jag och lillebror tar ett dopp, väldigt länge sen...
 

Piktogram

Äntligen klar!

Onsdag

 
 
Skolan brukar vara jättekul, men idag var det INTE kul. Javascript och AJAX var dagens nöje, och tyvärr var det inte tvättmedel vi pratade om :( Svårare än svårast var det, och så fick vi en ny labb. Alltså vet jag vad jag ska göra dom närmsta 3 veckorna...

Därför går jag och tränar istället och skjuter upp problemen till senare, bra tillfällig lösning :-)
 
 
 
Tänk att jag och mamma har varit högst upp i Empire State Building, en plats att drömma sig tillbaka till.
 

Tisdag

Ojoj vad produktiv jag känner mig, har slösurfat på grejer att göra i London i säkert 2 timmar. Ska blir så kul när jag Mamma och Malin ska åka dit, bara 1 månad kvar idag, jippi jippi jippi!!
Roligt att få hitta på nått med mamma och syster tycker jag, och i 4 hela dagar. Det hör inte till vanligheterna!
 
Bild från när jag Sofia och Terese var i London, Bästa butiken!
 
 

Melodifestivalkväll

Mättare än såhär går det nog inte bli, jag Therese och Nathaly har haft en riktig fettokväll. Hasselbakcspotatis, fläskfilé, chips och cholkad stod på menyn, samtidigt som vi satte igång diskokulan och kollade på melodifestivalen. 
Vet inte rikgtig vad jag tyckte om låtarna som gick vidare, men själv gillade jag gosa gosa låten, en glad och roligt låt. Tyvärr blev det som vanigt och låten just jag gillade åkte ut, men jag är lika glad för det! 
 
 
 Jag och Nathalie på nyår!

Städa städa

Idag har varit en riktigt städdag, så nu är lägenheten skinande ren och garderoben rensad, helt sjukt vad mycket skit man samlar på sig i garderoben... Resultatet blev 2 fulla sopsäckar och en nöjd Emma!

RSS 2.0